Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sprookjesconcert (incl workshop & potluck-diner) | Pernilla Kannapinn

22 september 2019 @ 16:00 - 20:30

- €40
Sprookjesconcert

Sprookjesconcert, incl. Stemworkshop & potluck-diner

In mei mocht SOUL op het Lorelei-festival kennis maken met Pernilla Kannapinn en was op slag verkocht! SOUL is dan ook apetrots om Pernilla te mogen verwelkomen voor dit bijzondere evenement!

Pernilla Kannapinn

Pernilla is verhalenvertelster, droomwereld-weefster, regenworm-redder. Met haar trouwe metgezelletje My reist ze de wereld rond in haar slakkenhuisje op wielen en waar ze stopt, brengt ze magie.
Haar 350 jaar oude viool komt uit zijn kistje en hiermee de verhalen over een prinses van het eiland Inski Pinski, dat lijdt aan een wel heel bijzondere ziekte; horizon-pijn. De ziekte zorgt ervoor dat ze op een dag met haar kleine gouden wolfje in een bootje stapt om te ontdekken wat er nog meer te vinden is buiten haar eigen prachtige wereld.
Het is een verhaal met de spanning van uitdaging, de pijn van heimwee, de kriebels van verwondering, de warmte van liefde.
Verteld, gezongen, gefloten met een sprookjesachtige stem, de prachtige klanken van de viool, en een wonderlijke, vergeten fluittechniek.
Pernilla schreef en illustreerde het boek: “de Prinses en het Zingende Hout”, ofwel “a tale of Darkness and Light for Souls of all ages”, dat bij deze gelegenheid ook verkrijgbaar zal zijn!
Pernilla Kannapinn

Programma

Het evenement start met een kleine stemworkshop, waarbij jij wordt uitgedaagd in het bootje te stappen en te ontdekken wat je allemaal met jouw stem kunt doen. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. Het gaat om het plezier van ontdekken en uitproberen, je horizon verleggen.
Tussen de workshop en het concert genieten we samen van een potluck-diner. Iedereen is uitgenodigd een lekker (vegetarisch) gerechtje mee te nemen, zodat we dit met elkaar kunnen delen.
De afsluiting is natuurlijk het concert, waarin Pernilla je meeneemt op een deel van de reis van de prinses.

Praktisch

Je aanmelding is gegarandeerd na aanmelding via deze site. Je ontvangt dan een mail met betaal- en overige praktische gegevens.
Matrassen en kussentjes zijn aanwezig in de praktijk, neem zelf een paar sloffen of sokken mee.
Maak een (vegetarisch gerechtje) voor ongeveer 2 personen, dan is er voldoende om te delen. Thee en water zijn de hele avond beschikbaar. Kom je met het OV, dan is het nog ongeveer 8 minuten lopen vanaf het metrostation. Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur!
Pernilla spreekt een beetje Nederlands, verder voornamelijk Engels en/of Duits. Het is voor de workshop dan ook makkelijk als je een beetje Engels spreekt.

Links

pernilla-kannapinn.com
youtube

foto Pernilla: Wen Versteeg

Gegevens

Datum:
22 september 2019
Tijd:
16:00 - 20:30
Kosten:
€40
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Pernilla Kannapinn
Website:
https://pernilla-kannapinn.com/

Gegevens

Datum:
22 september 2019
Tijd:
16:00 - 20:30
Kosten:
€40
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Pernilla Kannapinn
Website:
https://pernilla-kannapinn.com/