Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BodyTalk: Sensual Touch | Georgina Haug & Esther Hanewinckel

23 april 2018 @ 19:30 - 21:30

- €25
touch

The magic of touch

Sensual Touch is een nieuw thema voor de BodyTalks van Georgina en Esther. Speciaal voor koppels die verdieping zoeken in hun verbinding door middel van aanraking.
Aanraking stimuleert de aanmaak van de gelukshormonen endorfine en serotonine in je hersenen, het helpt je om te ontspannen, en kan je op zachte wijze met je partner (her)verbinden. Er zijn onderzoeken die aantonen dat aanraking – net als zuurstof, voedsel en water- een levensbehoefte is!

Elkaars taal spreken

Harmonie in een relatie is mogelijk als partners blijven zoeken naar een taal die beiden kunnen verstaan. ‘Taal’ lijkt te verwijzen naar het mentaal/cognitieve gebied. Voor de verbinding met een partner is lichaamstaal echter minstens zo essentieel. Deze taal is complex en vraagt om subtiele waarneming en aandacht. Zowel voor jezelf als voor de ander. Immers, hoe beter jij je eigen lichaam ‘verstaat’, hoe beter je aan kunt geven wat je prettig en niet prettig vindt. En vanuit dat contact kun je vervolgens veel makkelijker met de ander verbinden en zodoende aanvoelen wat deze nodig heeft.

De definitie van sensueel: ‘gericht op zinnelijk (zintuiglijk) genot’. Sensual touch betekent dan ook aanraken met al je zintuigen. Dit vraagt om een bewust aanwezig zijn bij jezelf en bij de ander. Gericht op verbinding in de breedste zin van het woord.

Je wordt op deze avond meegenomen in gesprek over hoe dit al of niet bij jullie werkt en waar het eventueel versterkt kan worden. Vervolgens ga je meteen met wat oefeningen aan de slag. Denk hierbij aan het afstemmen van de adem en enkele eenvoudige massagetechnieken.

Het gesprek wordt geleid door Georgina Haug:

Als intimiteitscoach richt zij zich op het verbreden en versterken van connecties. De connectie met jouw lichaamsbeeld, met de andere mensen in jouw leven (relaties) en met jouw sensuele-ik. Ze nodigt je uit om op een speelse wijze te ontdekken waar voor jou de gewenste shift zit en wat jij tot jouw beschikking hebt om die kanteling te maken. Georgina werkt vanuit een oordeel-vrij kader en vraagt je om de leider van jouw proces te zijn. Jij bent immers de enige expert als het over jou gaat!
(nude-thinking.nl)

De oefening wordt begeleid door Esther Hanewinckel:

Zij biedt ondersteuning op jouw levenspad als dat even wat hobbelig is. Voor dit doel worden ademwerk, holistische massage en andere lichaamsgerichte technieken ingezet om je -soms confronterend, soms speels, altijd liefdevol- een spiegel voor te houden. Doel is om innerlijke deuren te openen die vaak zorgvuldig worden dichtgehouden en daarmee ruimte te bieden aan dat wat gezien, gehoord, geuit wil worden en weer wil stromen. Op deze wijze keer je (terug) THUIS! in jezelf!
(thuisinjelijf.nu)

Er is plaats voor maximaal 4 koppels
Na aanmelding ontvang je een mail met praktische- en betalingsgegevens. Je deelname is definitief nadat je het bedrag hebt overgemaakt.

Ter info: de avond is gericht op sensuele aanraking en heeft geen erotisch karakter. Bloot mag (er kan met olie worden gemasseerd), maar is zeker niet vereist.

Gegevens

Datum:
23 april 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

THUIS! | Esther Hanewinckel
Nude Thinking Counseling | Georgina Haug

Gegevens

Datum:
23 april 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

THUIS! | Esther Hanewinckel
Nude Thinking Counseling | Georgina Haug